Las Salinas

03193 SAN MIGUEL DE SALINAS

Types: Villa / Woning / Hoeve (2) ; Appartement (2)
Prijzen: € 135.000
Aantal slaapkamers: 2
Bewoonbare opp.: 75 m²
Unieke nieuwbouwwoningen nabij San Miguel de Salinas aan Costa Blanca Zuid Een nieuw uniek en fantastisch complex met vrijstaande of geschakelde villa’s en appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Er zijn 2 badkamers, een ruime woonkamer met open keuken, pre-installatie van airconditioning. De meeste panden hebben een eigen tuin en een solarium. Slechts enkele hebben één van deze twee. Ze beschikken allemaal over 2 badkamers, pre-installatie voor airconditioning en een alarmsysteem. Er is een gemeenschappelijke en mooie aangelegde tuin met een zeer ruim zwembad. Het complex is gelegen in de woonwijk La Cañada nabij San Miguel de Salinas, omgeven door veel groen en dennenbossen. Je kan er in alle rust genieten van de natuur en door de verhoogde ligging van La Cañada krijg je de buurt panoramische zichten op zee, de zoutmeren of citrusplantages. In de onmiddellijke omgeving zijn er verscheidene golfbanen en op slechts 15 minuten bent u op het strand. Ook het natuurpark en de zoutmeren van La Mata zijn slechts op een boogscheut gelegen. De bewoonbare oppervlakte schommelt tussen 75 m² en 102 m².

Unieke nieuwbouwwoningen nabij San Miguel de Salinas aan Costa Blanca Zuid

 

Een nieuw uniek en fantastisch complex met vrijstaande of geschakelde villa’s en appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Er zijn 2 badkamers, een ruime woonkamer met open keuken, pre-installatie van airconditioning. De meeste panden hebben een eigen tuin en een solarium. Slechts enkele hebben één van deze twee.

Ze beschikken allemaal over 2 badkamers, pre-installatie voor airconditioning en een alarmsysteem.

Er is een gemeenschappelijke en mooie aangelegde tuin met een zeer ruim zwembad.


Het complex is gelegen in de woonwijk La Cañada nabij San Miguel de Salinas, omgeven door veel groen en dennenbossen. Je kan er in alle rust genieten van de natuur en door de verhoogde ligging van La Cañada krijg je de buurt panoramische zichten op zee, de zoutmeren of citrusplantages.

 

In de onmiddellijke omgeving zijn er verscheidene golfbanen en op slechts 15 minuten bent u op het strand.

Ook het natuurpark en de zoutmeren van La Mata zijn slechts op een boogscheut gelegen.

De bewoonbare oppervlakte schommelt tussen 75 m² en 102 m².

 

Foto 1 van 3
Geen documenten