LOS LAGOS R9

03169 ALGORFA

Types: Appartement (2)
Prijzen: Van € 135.000 tot € 149.000
Aantal slaapkamers: 2
Bewoonbare opp.: Van 69 tot 70 m²
Appartementen op La Finca Golf aan Costa Blanca Zuid Mooie 2 en 3* slaapkamer appartementen gelegen op het prachtige golfdomein La Finca. Zicht op de mooi aangelegde tuin met gemeenschappelijk zwembad en op hole 2 van de golfbaan! Alle appartementen beschikken over 2 badkamers en woonkamer met open keuken. Alle aansluitingen voor een alarmsysteem en airconditioning zijn reeds voorzien. De gelijkvloers appartementen beschikken over een privé tuin en de penthouse appartementen beschikken over een zeer ruim solarium op het dakterras. Prijs: vanaf €135.000 Ligging: Algorfa, Orihuela Costa – Costa Blanca – Alicante, Spanje Oplevering: Fase I is afgewerkt en is nog 1 appartement beschikbaar / Fase II: Eind 2017

Appartementen op La Finca Golf aan Costa Blanca Zuid

 

Mooie 2 en 3* slaapkamer appartementen gelegen op het prachtige golfdomein La Finca.

Zicht op de mooi aangelegde tuin met gemeenschappelijk zwembad en op hole 2 van de golfbaan!

Alle appartementen beschikken over 2 badkamers en woonkamer met open keuken. Alle aansluitingen voor een alarmsysteem en airconditioning zijn reeds voorzien.

De gelijkvloers appartementen beschikken over een privé tuin en de penthouse appartementen beschikken over een zeer ruim solarium op het dakterras.

 

Prijs: vanaf €135.000

Ligging: Algorfa, Orihuela Costa – Costa Blanca – Alicante, Spanje

Oplevering: Fase I is afgewerkt en is nog 1 appartement beschikbaar / Fase II: Eind 2017

 

Foto 1 van 2
Geen documenten