V

Appartement Met Beste Zichten In De Regio

bedrooms
2
bathroom
2
livingarea
71 m²

Het appartement ligt op wandelafstand van een commercieel centrum met verschillende winkels, restaurants en andere handelszaken. Het zandstrand van La Zenia ligt op 4,5 km, maar je kan ook naar talrijke andere stranden en baaien trekken binnen een straal van 15 km.
Op 3 km ligt the bekende winkelcentrum La Zenia Boulevard en de grotere en bruisende badstad Torrevieja ligt slechts op 10 minuten rijden.
Golf je? Of wil je verhuren aan golfers? Dan is dit de ideale uitvalsbasis. In de buurt liggen er maar liefst 4 golfterreinen binnen een straal van 5 km.
En in de iets grotere omgeving vind je nog eens een 15 tal andere golfterreinen.
Het moderne appartement is zo goed als nieuw, heeft een zeer moderne bouwstijl en de afwerking en gebruikte materialen zijn van goede kwaliteit.
Het appartement heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers die van alle comfort zijn voorzien.
De woonruimte en keuken beschikt over alle nodige apparatuur en sluit aan op de private voortuin, perfect om te genieten van alle rust.
Het appartement wordt volledig gemeubeld verkocht en is dus instapklaar.
De grootste troef is zeker het ruime terras. Groot genoeg voor een eettafel en ligbedden met vele uren zon gedurende de dag.
De uitzichten op het omliggend groen zijn adembenemend. 
Er is een gezamelijke tuin met groot gemeenschappelijk zwembad en voldoende private parkeerplaatsen aan de blok ter beschikking.
Onmiddellijk beschikbaar ! 


Lees meer
€ 179.000

Ref: 1699473

Villamartin

Algemeen

  • Type vastgoed: Appartement Met Tuin
  • Adres: Villamartin
  • Prijs: € 179.000
  • Bewoonbare oppervlakte: 71 m²
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Aantal badkamers: 2

Vraag meer informatie

Vergelijkbare panden