Your input is important to us. Please provide your valuable feedback. Here are some testimonials from our clients:

"Immo ID staat voor een eerlijke en open communicatie, een professioneel en menselijke firma die rekening houdt met de mens achter de verkoper/koper. Zeer vriendelijke medewerkers, zowel verkopers als ondersteunende binnendienst. Zij durven de pijnpunten weergeven maar gaan een uitdaging niet uit de weg en werken hard voor een goed resultaat. Ze zijn erg gemotiveerd om een zo correct mogelijke prijs te behalen."
 
Posted By: Janssen
"We zijn heel tevreden over de diensten van IMMO ID. We hadden een vrij moeilijk te verkopen pand en deze makelaars hebben geen moeite gespaard om een koper te vinden. Vandaag zijn wij tevreden met het resultaat."
 
Posted By: Nicole
"Dat is een recordverkoop! Oprechte felicitaties en ook zeker een welgemeende dank.Ons gevoel, dat u trouwens perfect wist over te brengen, een topverkoopster te zijn klopt dus helemaal! Terecht een gave waar u fier mag over zijn! We zijn heel tevreden! Ons vertrouwen wordt enkel beloond, mede door uw vernoemenswaardige verkoopcapaciteit en door uw professionaliteit optimaal voor uw klant aan te wenden. Wij kunnen jullie kantoor enkel maar aanbevelen bij vrienden en kennissen! Nogmaals bedankt, voor alle partijen een goeie zaak."
 
Posted By: Verkoper
Thank you very much IMMO ID for selling my apartment in Brussels. It was a difficult sell, but IMMO ID's professionalism and dedication finally clinched the sale at a very good price. IMMO ID set out their terms and explained the whole sales process clearly to me. They helped me every step of the way and I was able to count on their experience and local knowledge. I would certainly use them again and I wouldn't hesitate to recommend them to anyone selling property in the Brussels area. Best regards
 
Posted By: William Harrison
Toen we hier de commentaren lazen, dachten we: goed! Nu we met U in zee zijn geweest en perfect geland, vinden we dat er voor alle aspecten maar één woord past: MEESTERLIJK!
 
Posted By: Lieve en Henri Slaets
Mechelen
Het was een zeer correcte en aangename samenwerking met jullie, proficiat daarvoor! We hadden eerst nog met een ander immokantoor samengewerkt en daardoor heeft ons huis wat langer te koop gestaan. Ik ben er zeker van als we direct met jullie hadden samengewerkt dat de verkoop nog sneller was gegaan. Doe zo verder!
 
Posted By: Sandra Jacobs

<< Start Previous 1 2 Next Last >>

Page 2 of 2


Submit A Testimonial
Images should not be larger than 500x500 px and 250 kb
* fields are mandatory.