V

Appartementen Nabij Golf Met Zeezicht

bedrooms
2
bathroom
2
livingarea
83 m²

Deze nieuwe ontwikkeling is gelegen in Calahonda omringt door een prachtige omgeving met panoramisch uitzicht over de zee, de bergen en de Calanova Golf Club en het omliggende binnenland.
Het stijlvolle clubhuis van de Calanova Golf Club ligt op loopafstand. Het strand, winkels, bars en restaurants van het charmante La Cala de Mijas zijn op slechts 5 minuten rijden van het complex.

De appartementen zijn ingedeeld in 7 blokken van maximaal 4 verdiepingen met een keuze uit 2 of 3 slaapkamer appartementen op de begane grond met ruime tuin, of eerste en tweede verdieping en penthouses. De grote terrassen vormen een belangrijk onderdeel van dit project want zij bieden niet alleen de ruimte om van het prachtige uitzicht te genieten, maar zijn ook een uitbreiding van de leefruimte binnen. Open de schuifdeuren van uw woonkamer of die van uw slaapkamer en geniet van de ruime en mooie terrassen.
Binnen de appartementen is bij de verdeling van de ruimtes vooral een open indeling nagestreefd waar men vooral rekening heeft gehouden met het natuurlijke licht en het prachtige uitzicht. De keukens zijn ultra modern en ingericht met top kwaliteitsapparatuur. De badkamers zijn voorzien met ruime inloop- en regendouche en hebben daarnaast ook nog een luxueus ligbad.

Binnen het complex beschik je over 2 buitenzwembaden, waaronder een 'strand en lagune' style zwembaden, omringd door groene gazons en bloeiende tuinen. De paden leiden u naar de luxueuze faciliteiten van het complex zoals een professionele en volledig uitgeruste gym, een privé spa met verwarmd binnenzwembad, sauna en stoombad.


Lees meer
€ 525.000

Ref: 1704995

Mijas

Algemeen

  • Type vastgoed: Nieuwbouw Appartement
  • Adres: Mijas
  • Prijs: € 525.000
  • Bewoonbare oppervlakte: 83 m²
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Aantal badkamers: 2

Vraag meer informatie

Vergelijkbare panden