VILLA ESIA

03169 ALGORFA

Types: Villa / Woning / Hoeve (1)
Rondom de golfbaan La Finca Golf strekt zich een exclusieve woonwijk uit, met heel wat hoog kwalitatieve faciliteiten, zoals een 5* Hotel met Spa, een groot clubhuis, golfschool, sportinfrastructuur, winkelcentrum en keuze aan restaurants en bars. De huizen en appartementen in La Finca Golf genieten van rust en prachtig zichten over de golf of vallei. Op 2 km bevindt zich het stadscentrum van Algorfa, een kleine typische Spaanse gemeente met alle noodzakelijke voorzieningen. Algorfa ligt een stukje landinwaarts aan de vruchtbare vallei van de Segura, welke bekend staat om de citroenen- en sinaasappelteelt. De stranden van Guardamar liggen op slechts 15 minuten rijden. Een ideale plek voor wie iets zoekt ver van de drukte van de kust maar toch dicht bij alles!

Rondom de golfbaan La Finca Golf strekt zich een exclusieve woonwijk uit, met heel wat hoog kwalitatieve faciliteiten,

zoals een 5* Hotel met Spa, een groot clubhuis, golfschool, sportinfrastructuur, winkelcentrum en keuze aan restaurants en bars.

 

De huizen en appartementen in La Finca Golf genieten van rust en prachtig zichten over de golf of vallei.

 

Op 2 km bevindt zich het stadscentrum van Algorfa, een kleine typische Spaanse gemeente met alle noodzakelijke voorzieningen.

Algorfa ligt een stukje landinwaarts aan de vruchtbare vallei van de Segura,

welke bekend staat om de citroenen- en sinaasappelteelt.

 

De stranden van Guardamar liggen op slechts 15 minuten rijden.

 

Een ideale plek voor wie iets zoekt ver van de drukte van de kust maar toch dicht bij alles!

 

Geen documenten