RESIDENTIE SENNER

100% Verkocht

2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Types: Appartement (5)

Schitterende nieuwbouwappartementen in het dorpscentrum!

Modern, kleinschalig nieuwbouwproject met hoogwaardige architectuur. Het project omvat 5 appartementen met oppervlaktes van 79 tot 138 m² met tuin of terras en 1 tot 3 slaapkamers. Achteraan het gebouw zijn 6 autostaanplaatsen en een gemeenschappelijke fietsenstalling voorzien. Dankzij de toepassing van een gemeenschappelijke geothermische warmtepomp voor de centrale verwarming (in combinatie met vloerverwarming) en de warmwaterproductie wordt een laag energieverbruik gegarandeerd. De afwerking van de appartementen gebeurt volledig naar wens van de kopers. Uitstraling, kwaliteit en duurzaamheid zijn de hoofdpijlers van het project en dit op een gegeerde, centrale ligging op minder dan 200m van het marktplein van Sint-Katelijne-Waver.

Modern, kleinschalig nieuwbouwproject met hoogwaardige architectuur.

Het project omvat 5 appartementen met oppervlaktes van 79 tot 138 m² met tuin of terras en 1 tot 3 slaapkamers.

Achteraan het gebouw zijn 6 autostaanplaatsen beschikbaar voor aankoop en is er een gemeenschappelijke fietsenstalling voorzien.

Dankzij de toepassing van een gemeenschappelijke geothermische warmtepomp voor de centrale verwarming (in combinatie met vloerverwarming) en de warmwaterproductie wordt een laag energieverbruik gegarandeerd.

De afwerking van de appartementen gebeurt volledig naar wens van de kopers.

Uitstraling, kwaliteit en duurzaamheid zijn de hoofdpijlers van het project en dit op een gegeerde, centrale ligging op minder dan 200m van het marktplein van Sint-Katelijne-Waver.

 

Geen documenten