2 NIEUWBOUWWONINGEN

100% Verkocht

2812 MUIZEN

Types: Villa / Woning / Hoeve (2)
Grote, moderne, halfopen (BEN) nieuwbouwwoningen met een bewoonbare opp. van 270 m2 met een west georiënteerde tuin. De woningen beschiken over een zeer lichtrijke leefruimte, 4 slaapkamers met kwalitatieve parket en een garage met grote berging/wasplaats. Gelijkvloers met toilet, een slaapkamer (de ruimte is ingedeeld als kamer, ruimte voor dressing en badkamer met inloopdouche + lavabomeubel). Een prachtige, volledig ingerichte, exclusieve topkeuken. Badkamers met douche, bad, toilet en dubbele of enkele lavabo + op 1 kamer zijn er aansluitingen voor een extra badkamer. Luxueuze en kwalitatieve afwerking ! Vloerverwarming op het gelijkvloers, radiatoren op het eerste verdiep. Regenwaterrecuperatie voor toilet en buitenkraan + kraan in de berging. Ventilatie systeem type D. Terrein van +/- 456 m2, een omheining wordt voorzien aan het linkse pand op de linkse scheiding vanaf de gevelhoek. Ook de oprit, het terras en de tuin wordt aangelegd (nivelering grond + gras gezaaid). Gelegen in een residentiële straat vlakbij het dorp van Bonheiden, het Mechelse Broek en op een boogscheut van het centrum in Mechelen. Unieke voorwaarden: enkel registratierechten 6 of 10 % (geen BTW) dit is uitzonderlijk voor nieuwbouw – met postinterventiedossier!

Grote, moderne, halfopen (BEN) nieuwbouwwoningen met een bewoonbare opp. van 270 m2 met een west georiënteerde tuin.

De woningen beschikken over een zeer lichtrijke leefruimte, 4 slaapkamers met kwalitatieve parket en een garage met grote berging/wasplaats.

Gelijkvloers met toilet, een slaapkamer (de ruimte is ingedeeld als kamer, ruimte voor dressing en badkamer met inloopdouche + lavabomeubel).

Een prachtige, volledig ingerichte, exclusieve topkeuken. Badkamers met douche, bad, toilet en dubbele of enkele lavabo + op 1 kamer zijn er aansluitingen voor een extra badkamer.

Luxueuze en kwalitatieve afwerking !

Vloerverwarming op het gelijkvloers, radiatoren op het eerste verdiep.  Regenwaterrecuperatie voor toilet en buitenkraan + kraan in de berging.  Ventilatie systeem type D.

Terrein van +/- 456 m2, een omheining wordt voorzien aan het linkse pand op de linkse scheiding vanaf de gevelhoek.  Ook de oprit, het terras en de tuin wordt aangelegd (nivelering grond + gras gezaaid).

Gelegen in een residentiële straat vlakbij het dorp van Bonheiden,  het Mechelse Broek en op een boogscheut van het centrum in Mechelen.

Unieke voorwaarden: enkel registratierechten 6 of 10 %  (geen BTW) dit is  uitzonderlijk voor nieuwbouw – met postinterventiedossier!

Geen documenten