CADIXX

100% Verkocht

2800 MECHELEN

Types: Appartement (11) ; Commercieel pand (1)

TOTAALRENOVATIE VAN HET CADIX KLOOSTER IN HARTJE MECHELEN NAAR APPARTEMENTEN EN 1 COMMERCIËLE RUIMTE

De "Monument groep", gekend voor hun uitzonderlijke renovaties, tovert het Cadix klooster om tot 11 prachtige appartementen en één commerciële ruimte. De NETTO bewoonbare oppervlaktes variëren van 66 tot 167 m2 met 1 tot 3 slaapkamers. De schitterende binnenplaats, romantische tuin aan de achterzijde en inplanting naast de Sint-Janskerk maken de beleving compleet. Wonen in een authentiek kader volgens de hedendaagse normen en comfortbehoeften maken deze parel van een project ongezien op de Mechelse vastgoedmarkt. Voor de totaalrenovatie worden kwalitatieve materialen gebruikt die passen bij het waardevol erfgoed, de inbegrepen afwerking is zeer hoogwaardig. Verkoop enkel met registratierechten (geen BTW)! Oplevering voorjaar 2023.

TOTAALRENOVATIE VAN HET CADIX KLOOSTER IN HARTJE MECHELEN NAAR APPARTEMENTEN EN 1 COMMERCIËLE RUIMTE

 

De "Monument groep", gekend voor hun uitzonderlijke renovaties, tovert het Cadix klooster om tot 11 prachtige appartementen en één commerciële ruimte.

 

De NETTO bewoonbare oppervlaktes variëren van 66 tot 167 m2 met 1 tot 3 slaapkamers.

 

De schitterende binnenplaats, romantische tuin aan de achterzijde en inplanting naast de Sint-Janskerk maken de beleving compleet.

 

Wonen in een authentiek kader volgens de hedendaagse normen en comfortbehoeften maken deze parel van een project ongezien op de Mechelse vastgoedmarkt.

 

Voor de totaalrenovatie worden kwalitatieve materialen gebruikt die passen bij het waardevol erfgoed,  de inbegrepen afwerking is dan ook zeer hoogwaardig.

 

Daarenboven is de verkoop enkel met registratierechten (geen BTW)! Oplevering voorjaar 2023.

Geen documenten