RUBENS

60% Verkocht

2812 MUIZEN

Types: Villa / Woning / Hoeve (4)
Prijzen: Van € 428.600 tot € 460.800
Aantal slaapkamers: 3
Bewoonbare opp.: Van 173.46 tot 230.46 m²

NOG 2 ARCHITECTURALE BEN WONINGEN BESCHIKBAAR OP TOPLIGGING WAARVAN 1 UITZONDERLIJK MET 6% BTW!

Unieke BEN nieuwbouwwoningen op uitstekende locatie in Muizen. Rustig wonen in de dorpskern vlakbij de Dijle met het centrum van Mechelen op fietsafstand. De woningen springen uit in het straatbeeld door een aantrekkelijke, architecturale vormgeving. Door te spelen met de indeling passen de woningen ingenieus in elkaar. De grote raampartijen en vides geven een luchtige sfeer met veel lichtinval. Doorgedreven isolatie en zonnepanelen zorgen voor bijna-energie-neutrale woningen. Alle woningen beschikken over vloerverwarming in de leefruimtes. Volledig afgewerkt met hoogwaardige materialen waarbij u keuken en sanitair nog zelf kan kiezen. Elke woning heeft een leuke, zonnige buitenruimte!

Unieke BEN nieuwbouwwoningen op uitstekende locatie in Muizen. Rustig wonen in de dorpskern vlakbij de Dijle met het centrum van Mechelen op fietsafstand.

De woningen springen uit in het straatbeeld door een aantrekkelijke, architecturale vormgeving. Door te spelen met de indeling passen de woningen ingenieus in elkaar.

De grote raampartijen en vides geven een luchtige sfeer met veel lichtinval. Doorgedreven isolatie en zonnepanelen zorgen voor een bijna-energie-neutrale woningen. Alle woningen beschikken over vloerverwarming in de leefruimtes.

Volledigd afgewerkt met hoogwaardige materialen waarbij u zelf nog keuken en sanitair kan kiezen.

Elke woning heeft een leuke, zonnige buitenruimte. Kom ter plaatse uw droomwoning ontdekken!

Geen documenten