RUBENS

2812 MUIZEN

Types: Villa / Woning / Hoeve (4)
Prijzen: Van € 296.000 tot € 417.000
Aantal slaapkamers: Van 2 tot 3
Bewoonbare opp.: Van 110.5 tot 230.46 m²

PROJECT VAN 5 UITZONDERLIJKE ARCHITECTURALE BEN WONINGEN IN CASCO STAAT OP GEGEERDE LIGGING

Unieke BEN nieuwbouwwoningen op uitstekende locatie in Muizen. Rustig wonen in de dorpskern vlakbij de Dijle met het centrum van Mechelen op fietsafstand. De woningen springen uit in het straatbeeld door een aantrekkelijke, architecturale vormgeving. Door te spelen met de indeling passen de woningen ingenieus in elkaar. De grote raampartijen en vides geven een luchtige sfeer met veel lichtinval. Doorgedreven isolatie en zonnepanelen zorgen voor bijna-energie-neutrale woningen. Alle woningen beschikken over vloerverwarming in de leefruimtes. De verkoop is in casco staat dus u kan zelf vloerafwerking, keuken en sanitair plaatsen met de leverancier van uw keuze of de ontwikkelaar alles laten afwerken. Elke woning heeft een leuke, zonnige buitenruimte!

Unieke BEN nieuwbouwwoningen op uitstekende locatie in Muizen. Rustig wonen in de dorpskern vlakbij de Dijle met het centrum van Mechelen op fietsafstand.

De woningen springen uit in het straatbeeld door een aantrekkelijke, architecturale vormgeving. Door te spelen met de indeling passen de woningen ingenieus in elkaar.

De grote raampartijen en vides geven een luchtige sfeer met veel lichtinval. Doorgedreven isolatie en zonnepanelen zorgen voor een bijna-energie-neutrale woningen. Alle woningen beschikken over vloerverwarming in de leefruimtes.

De verkoop is in casco staat dus u kan zelf vloerafwerking, keuken en sanitair plaatsen met de leverancier van uw keuze of de ontwikkelaar alles laten afwerken.

Elke woning heeft een leuke, zonnige buitenruimte. Kom ter plaatse uw droomwoning ontdekken!

Geen documenten