Uw opmerkingen zijn heel belangerijk voor ons. Hier vind u enkele getuigenissen van onze klanten:

"We waren aangenaam getroffen door uw realistische aanpak die er voor gezorgd heeft dat onze villa onmiddellijk bij het juiste publiek onder de ogen werd gebracht.Tevens konden we het heel sympathieke contact erg appreciëren. Uw kantoor heeft dus zeer snel de verkoop kunnen realiseren, en we zullen u graag verder aanbevelen bij onze relaties."
 
Geplaatst door: Chris
"Prettig om het oprechte engagement, de persoonlijke contacten, de professionele aanpak en de volledige inzet te mogen ontmoeten en ervaren wanneer we ons huis verkochten met hulp van jullie kantoor. Een onverwacht bijzondere en aangename ervaring, waarvoor veel dank en nog meer respect."
 
Geplaatst door: Sofie
"Voor mij is dit een enorme positieve ervaring, met een snelle verkoop tot gevolg .
Het personeel van IMMO ID is uiterst bekwaam en alles verloopt in een losse, vriendelijke, niets verplichtende overeenkomst. Ik raad dit aan elke koper en verkoper ten zeerste aan."
 
Geplaatst door: Natascha
"Beste Immo ID team, bij deze wil ik jullie bedanken voor de geweldige inspanningen die jullie hebben geleverd om onze woning te verkopen, wat bij deze een geslaagde operatie is geworden die toch ondanks het niet gemakkelijk verlopen tot een prachtig einde is verzorgt dankzij het blijvende geloof en overtuiging van jullie team. Ook werden wij steeds zeer goed op de hoogte gehouden van eventuele bezoeken en de klanten hun respons, alsook bezoekers aantallen die onze woning via de website hadden bezocht. Bij deze nogmaals bedankt aan het ganse team voor het realiseren van deze verkoop die de kans geeft op een nieuwe start zowel voor ons zelve als de nieuwe eigenaars."
 
Geplaatst door: Sven
"Wij zouden iedereen aanraden om samen te werken met IMMO ID en kunnen dat kort omschrijven waarom : GIRL POWER !!!!
Groeten van 2 super tevreden klanten."
 
Geplaatst door: Rita en Patrick
"We hebben onze woning verkocht via IMMO ID. In de zoektocht naar een nieuwe woning ben ik ook in contact gekomen met andere IMMO’s.
Mijn constatatie na het contact met enkele van die andere IMMO’s : jullie klantgerichtheid en flexibiliteit steekt er mijlenver boven uit !"
 
Geplaatst door: Wesley
"De mensen van IMMO ID hebben een zeer realistische aanpak en creëren op geen enkel moment verkeerde verwachtingen. Door hun gemoedelijk maar professionele en gerichte aanpak wordt een band van vertrouwen gesmeed. Wij hebben nu twee transacties met hen achter de rug en wij zijn er van overtuigd dat bij een eventuele derde transactie zij opnieuw onze partner zouden zijn."
 
Geplaatst door: Patrick
"De samenwerking met Immo ID was voor ons een zeer positieve ervaring. Het feit dat ze openstonden voor onze vragen en opmerkingen hebben we ten zeerste geapprecieerd. De professionele aanpak, de duidelijke afspraken die ook stipt nageleefd werden en de goede communicatie met alle medewerkers maakt dat we ook voor eventuele toekomstige verkopen of aankopen zeker terug met hen contact zouden opnemen."
 
Geplaatst door: Gerd
"Proficiat Immo ID, om je correcte houding, inschattingswaarde van het pand, omgang met eventuele koper en verkoper , en begeleiding tot de laatste minuut. Slaap op je beide oren, want je bent bij het Immo ID-team aan het goede adres."
 
Geplaatst door: Elisabeth
"Al bij het eerste contact met Immo ID hadden wij een goed gevoel. Wij hebben samen onze wensen voor een nieuw huis besproken en nu bleek ons ideale huis onmiddellijk beschikbaar te zijn en dit hebben wij dan ook gekocht. Ons oud huis hebben wij ook via Immo ID verkocht en dat ging vlot zodat de aan- en verkoop op dezelfde dag kon plaats vinden hetgeen voor ons financieel goed uitkwam.
De samenwerking en ondersteuning is perfect verlopen. Ik zou zeggen Immo ID = goed idee."
 
Geplaatst door: Jacques

<< Begin Vorige 1 2 Volgende Laatste >>

Pagina 1 van 2


Stuur een getuigenis
Images should not be larger than 500x500 px and 250 kb
* velden zijn verplicht.